Een afspraak maken?

Klik hier of bel: (0318) 622 628

Advies?

Heeft u een fysieke klacht en wilt u eerst vrijblijvend advies van onze fysiotherapeuten? Binnen 1 werkdag ontvangt u een reactie.
Stel hier uw vraag »

Pilates training

Pilates is een training voor het hele lichaam of zoals dat tegenwoordig genoemd wordt: voor Body & Mind. Geen computergestuurde fitnessapparatuur, maar gewoon oefeningen op een matje. De volgende vraag rijst natuurlijk meteen: Is het niet al weer dezelfde oefeningen in een nieuw jasje? Het antwoord is nee. Je zult zien en ervaren dat Pilates een nieuwe trainingsvorm is. Het is als het ware “Back to Basic”: terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens. De kracht zit ‘m vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. Pilates is zoals de grondlegger (Joseph Pilates) het noemde: “de kunst van de spierbeheersing”.
 

Voor wie?

Pilates is voor iedereen, ongeacht je leeftijd en/of klachten. Pilates is een ideaal alternatief voor ieder die conventionele training niet aankan vanwege bijvoorbeeld hoge bloeddruk, diabetes, chronische rug- en nekklachten, incontinentie, COPD, etc.
Maar ook als je geen klachten ervaart, kan je om je “Body & Mind” sterker te maken Pilates doen. Je leert namelijk je goed te concentreren en nauwkeurig te werken, je lichaam te beheersen, je stabiliteit van je lichaam te vergroten en optimaal adem te halen bij elke oefening.
 

Wat levert het je op? Wat is het resultaat?

Pilates training
  • Een sterk lichaam en geest (Body & Mind)
  • Verbeteren en beheersen van het lichaam, ongeacht de huidige conditie
  • Balans tussen belasting en belastbaarheid ervaren
  • Voorkomen van of snellere genezing van blessures
  • Revalideren van een operatie of blessure
  • Uitdaging in de sportroutine
 
De lessen worden opgebouwd middels een Warming-up (op muziek), Pilatesoefeningen op het matje en een Cooling down. 
 

Wanneer, wat en waar?

Locatie: Doornlaan 1k
Tijd: Maandagavond van 20.00 – 21.00 uur
Begeleiding: Joëlle Bos 
Kosten: 11 weken voor € 75,- 

Facebook updates

02-09-2019
In Ederveen hebben we nieuwe fitnessapparatuur geplaatst! We hebben 2 roeitrainers en een crosstrainer over. Gratis af te halen!!
Lees meer

17-07-2019
Wianda en Liena van Fysio Zuidereng lopen mee in de Nijmeegse Vierdaagse! Al 2 dagen gehad, hartstikke goed! Veel succes en plezier de komende dagen!
Lees meer

03-06-2019
Zaterdag 4 mei is onze collega Marlon trotse moeder geworden van zoon Luuk. We wensen het hele gezin veel geluk en gezondheid toe!!
Lees meer

Bekijk al onze updates »