Medisch fitness

Medisch Fitness is een individueel trainingsprogramma dat voor elke deelnemer op maat wordt gemaakt. Het programma bestaat, afhankelijk van de persoonlijke doelstellingen, uit conditietraining, krachttraining en functionele oefentherapie gericht op uw bewegingsprobleem.

Als u voorafgaand aan de training door ons behandeld bent, dan zal uw behandelend therapeut het programma voor u maken. Als u niet bij ons bekend bent dan krijgt u eerst een intake om het doel van uw training te bespreken en om u te testen.

Het programma dat u krijgt wordt indien nodig wekelijks bijgesteld om uw grenzen geleidelijk te verleggen zonder te forceren. De training duurt ongeveer 1 uur, minstens 1 x per week gedurende 13 weken. Met 2 trainingen per week heeft u natuurlijk sneller en meer resultaat.

U traint in een vaste groep, op een vast tijdstip. Trainingen die u mist kunt u, in overleg met ons, op een ander tijdstip in een andere groep inhalen.

Wanneer Medisch Fitness?

Medisch Fitness is bedoeld voor mensen die na een behandeling fysiotherapie of manuele therapie willen werken aan verbetering van de belastbaarheid (= draagkracht) van het bewegingsapparaat.

Vaak is de lichamelijke belastbaarheid te laag om de belasting van het dagelijks leven goed op te vangen, wat vaak de reden is van het ontstaan of het weer terugkomen van klachten.

Kosten

119,- euro voor 13 weken 1x per week
198,- euro voor 13 weken 2x per week

Locatie

De trainingen vinden plaats in de oefenzalen van onze praktijk in Ede en Ederveen.

Medisch fitness Fysio Zuidereng

De volgende fysiotherapeuten van Fysio Zuidereng zijn gespecialiseerd in medisch fitness.

Fysiotherapeute | Oedeemtherapeute

BIG nummer​: ​19914474304 wianda@fysiozuidereng.nl

Fysiotherapeut | fysiotherapie aan doven en slechthorende | spannings- en ademhalingsproblemen

BIG nummer: 89050574704 daniel@fysiozuidereng.nl

Fysiotherapeute | Oedeemtherapeute

BIG nummer: 29922120404 joelle@fysiozuidereng.nl

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK