BELANGRIJK BERICHT

Update coronavirus

Vanaf 1 mei zijn de richtlijnen voor fysiotherapeuten veranderd. Dit houdt in dat er voor ons meer mogelijk is qua behandelingen in de praktijk. Als praktijk volgen wij het aangepaste stappenplan om in te schatten of een face to face behandeling nodig en mogelijk is. Bij positief antwoord op een van de volgende vragen, zal er in ieder geval geen behandeling in de praktijk plaatsvinden:

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

In het algemeen geldt dat bij het besluit om iemand wel of niet in de praktijk te behandelen de ernst van de hulpvraag leidend is voor de noodzaak van fysieke behandeling. De behandelend therapeut zal steeds met u overleggen wat de beste behandeling en benadering is voor uw klachten. Wij stellen uw en de gezondheid van al onze medewerkers voorop in het maken van deze keuzes.

Er zijn dus meer mogelijkheden om in de praktijk te behandelen, natuurlijk volgen wij hierbij een strikt hygiëneplan. Verder blijven wij ook E-consulten en begeleiding op afstand aanbieden indien deze vorm van behandeling mogelijk is.