© Marcia, Reducept patiënt:
“Als gebruiker ervaar ik dat Reducept op mentaal en fysiek vlak een blijvend en effectief resultaat.
In mijn beleving en vanuit mijn ervaring, komt dit ten eerste omdat je bewust en onbewust je brein een reset geeft en je hersenen als ‘t ware traint om de juiste signalen op te pakken en door te zenden. Waardoor ik mijn denken en doen heb kunnen vernieuwen/aanpassen naar focus op pijn en van pijn. Zodat je herkent, erkent en hierop kan inspelen. Mijn lichaam is ondanks mijn MS bijna pijnvrij.
Mentaal ook sterker doordat ik weer geloof in goede uitkomsten en durf te vertrouwen op m’n eigen lijf weer na bijna 4 jaar. Ik ben dankbaar en zou het mooi vinden als meer professionals kennis zouden maken met De Reducept Methode. Omdat ik overtuigd ben dat pijnmedicatie voor een zeer groot deel kan worden gereduceerd, door op diverse vlakken vr toe te passen in o.a. (pijn)therapie en revalidatie.
Ik gebruik geen medicatie tegen pijn, omdat ik middels vr en Reducept heb geleerd om mijn brein zelf meer aan te sturen i.p.v. het in stand houden van pijn.
Ik deel graag mijn ervaringen en hoop hiermee ook bewustwording te creëren, dat ons brein veelal of eigenlijk zonder opiaten kan functioneren. Afhankelijk van de situatie van de patiënt/cliënt, maar Reducept biedt absoluut verheldering, verlichting en positief perspectief om je dagelijks leven meer zinvolle invulling te kunnen (durven) geven.
Hoe mooi is het als je weer durft te geloven in je eigen lichaam, je brein. Hierdoor weer meer grip te kunnen krijgen op de kwaliteit van jouw leven. Ik kan er uren over doorpraten.
Maar deel graag mijn bevindingen om mijn dankbaarheid te tonen!”

© Frans, Reducept patiënt
“Vanavond heb ik Reducept weer “ gespeeld” is nu even niet het juiste woord.
Het was voor mij een openbaring. Zo geloof ik er weer in. Jullie hebben jezelf overtroffen.
Echt heel mooi en goed de verbeter puntjes aangepakt. Ik denk zoals het nu is, dat het echt bij kan dragen aan bewuster omgaan met pijn. Ik kan jullie alleen nog maar meer succes toewensen.
Een zeer tevreden en dankbare.”

© Chantal, Reducept patiënt
“De reden van de opzegging is dat ik vanwege sterk verminderde pijnklachten geen gebruik meer maak van Reducept. Ik heb er onwijs veel aan gehad. Vooral om het hele pijnproces te snappen en er een plek in het dagelijks leven aan te geven. Ontzettend bedankt hiervoor!!”

Nieuwsgierig geworden naar virtual reality therapie?
Kijk voor meer informatie naar onderstaande link: