Verloskundige Ede

Verloskundigenpraktijk Zuiver

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Zuiver is een verloskundigenpraktijk in Ede waar betrokken en deskundige verloskundigen jou voor, tijdens en na de zwangerschap begeleiden. Ook op onze spreekuurlocatie bij Fysio Zuidereng (Enkaterrein Ede) bieden wij je goede verloskundige zorg voor een veilig gevoel.

Onze verloskundigenpraktijk in Ede

Zuiver Verloskundigen heeft 6 spreekuurlocaties in Ede, Bennekom, Harskamp, Wekerom en Rietkampen. Ook Otterlo en Lunteren vallen binnen ons zorggebied. We zijn dus altijd in de buurt. Je vindt ons nu ook bij Fysio Zuidereng aan de Sterkerij 23 te Ede. Dankzij deze samenwerking krijg jij op één plek de juiste zorg van een fysiotherapeut én verloskundige in Ede.

Of je nu zwanger wilt worden, al zwanger bent of gaat bevallen: wij helpen je tijdens iedere stap. Zo zijn we gespecialiseerd in echoscopie, voeren we controles uit, kun je bij ons terecht voor adviezen en consulten, en helpen we je met zaken zoals het geboorteplan en de kraamzorg. Alles om jou een veilig gevoel te bezorgen.

Verloskundige met een veilig gevoel

Als je zwanger bent of zwanger wilt worden, ga je een hele leuke maar ook spannende periode tegemoet. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom staat voor ons niet alleen de kwaliteit van de zorg voorop, maar ook een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Want nieuw leven is kostbaar en ieder mens is uniek. Onze uitgangspunten zijn dan ook:

  • persoonlijke aandacht 
  • goede begeleiding
  • ruimte voor eigen wensen

Aanmelden bij een verloskundige in Ede

Wil je met ons kennismaken? Neem gerust contact op via Fysio Zuidereng Enkaterrein om een bezoek met onze verloskundigen in Ede in te plannen. We heten je graag welkom.

In overleg ook ’s avonds en op zaterdagen. Vraag gerust naar de spreekuren en mogelijkheden.