Claudicatio intermittens

Wij zijn lid van ClaudicatioNet/Chronisch ZorgNet. Binnen onze praktijk zijn 2 medewerkers aangesloten bij ClaudicatioNet. Dit wordt binnenkort “omgedoopt” tot Chronisch ZorgNet. Marian Heijnis verzorgt de behandelingen op onze locatie op de Mondriaanstraat en Karin Nebbeling op de Doornlaan. Voor de behandeling van claudicatio intermittens heeft u een verwijzing van een arts nodig.

Wat doen wij voor mensen met claudicatio intermittens, beter bekend als etalagebenen?

Bij de intake gaan we uitgebreid in op de klachten en alle mogelijke leefstijlfactoren die daarbij een rol kunnen spelen, zoals bewegen, roken, medicijngebruik en voeding. Daarna volgt een test op de loopband of in de oefenzaal. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld, waarbij er vooral intensief gelopen gaat worden en de leefstijlfactoren die voor u belangrijk zijn ook zeker aan bod zullen komen. Zo hopen wij u te begeleiden naar een verbetering van een loopafstand maar ook zeker een verbetering van de leefstijl waardoor u na een jaar zelfstandig verder kunt blijven werken aan uw gezondheid.

Claudicatiotherapeuten Fysio Zuidereng

De volgende fysiotherapeuten van Fysio Zuidereng staan geregistreerd als Claudicatiotherapeut in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.

Niels Homburg

Fysiotherapeut | dry needling | medische fitness | claudicatio training | Shockwave therapie

BIG nummer: 69929560304 niels@fysiozuidereng.nl

Rens Gorissen

Medisch Fitness instructeur | Personal Trainer

info@fysiozuidereng.nl

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK